Loading...
Webdesign in limburg

Onze websites

Wij werken samen met u de ideale strategie uit die uw bedrijf positioneert op het internet: dit kan een eenvoudige website zijn, maar ook een webshop of communitysite. Misschien hoort daar wel een wekelijkse of maandelijkse nieuwsbrief bij. Aan de hand van uw budget worden de krijtlijnen uitgetekend en bouwen we aan uw zichtbaarheid op het web. Indien gewenst wordt uw website opgebouwd volgens het principe van responsive webdesign. Dit maakt het mogelijk om een website in één enkele versie te optimaliseren voor verschillende schermresoluties (desktop, tablet, smartphone). De website past zich aan op de grootte van het scherm zonder in te boeten aan content of functionaliteit. Het is zelfs mogelijk bepaalde elementen wel of juist niet te tonen op basis van de schermresolutie.

Fuzionz IT is de specialist in het ontwikkelen van websites ! Haal meer omzet met een geoptimaliseerde website.

Gebruiksvriendelijk

Uw bezoeker moet zich thuis voelen op uw website. Een logisch opgebouwde website vergroot het gebruiksgemak en leidt uw bezoeker rechtstreeks naar de info die zij zoeken. Door gebruik te maken van responsive webdesign geeft u uw bezoeker de inhoud zoals die het best bij hem past.

Zichtbaarheid

Door uw website te optimaliseren voor zoekmachines ontmoet u uw potentiële klanten wanneer zij op zoek zijn naar uw bedrijf, uw diensten of uw producten.

Klantgerichtheid

Een website is geen informatiebrochure maar een marketinginstrument. Door uw website op te bouwen volgens de noden van uw bezoekers, leidt u ze naar uw vooropgestelde doelen: een afspraak maken, een offerte invullen, een product of dienst bestellen, …

Bel ons vandaag op 0485 93 19 81 of mail ons op info@fuzionz.be

Wij ontwikkelen de beste website voor onze klanten! Vraag nu uw offerte en wij realiseren uw droomwebsite.

Een selectie uit ons werk...